Moms u gotta try this!

Standard

As salam,

I was browsing and I found these. They’re great n helpful. Plus we can help the world through recycle (chewahhhh) ;p. Come on, being a mom means u need to be creative.

ideas

Picture above (macam dalam thesis pulak dah) showing how we can re-use our mineral water bottle. Simply cut the above part, attach to the biscuits, candy or snacks wrapper n re-seal ’em back. Perfect when we’re on the go. Masa balik kampung, stop kat r&r, anak2 beli twisties pastu tak abih makan. Kalau biar kang masuk angin pulak. Ada mineral water yang dah habis, boleh la guna.

ideas1

Hmm… this one untuk yang pakai contact lenses. Basuh bersih2 dulu ye, lepas tu guna utk isi ur pills when u’re on short trips.

ideas2

Pegi hotel mesti dapat shower cap. Jarang pakai pun. This is good idea. Simpan kasut, slippers, sandals.

ideas3

Too bad we’ve thrown away our kids crib. Kalau tak dah boleh jadi working/studying/conteng-ing table for the kids. Mommies out there, check out ur garage or bawah tangga kalau2 ada lagi crib ni ye. 😉

ideas4

Kita cukup tak suka nak bagi anak2 makan ice cream macam ni. Nanti meleleh sana sini. Kalau nak makan jugak it’s either u stay outside ataupun bentang tikar sebesar2 alam. The lapik pulak dengan besen besor. But now, I think they can have it.

ideas5

Every rumah might have this. I bought this walaupun jaranggggg sangat buat telur rebus. So now dah tambah satu lagi kegunaan. Maybe boleh guna utk potong pisang jugak untuk buat banana split kan? I love this idea.

ideas6

Here’s another, when the can is too cold, tak nak pegang. Ataupun takut tertumpah dalam kereta. Put it into another cup.

ideas7

Okay… We buy a lot of pringles or mister potato. But I used the empty can as a tabung. Tapi berapa banyak tabung nak ada kat rumah tu? U can use it to save ur spaghetti.

Advertisements

2 responses »

  1. Pingback: Karakter Anak dalam dunia psikologi | curhatpsikologi

  2. Pingback: Psikologi Anak | curhatpsikologi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s